Soms moet je even vanuit een ander perspectief kijken om het scherp te zien

Wie ben ik

In 1961 werd ik in Haarlem geboren als oudste kind. Omdat de naam De Vries heel vaak voorkomt besloten mijn† ouders mij te vernoemen naar de titel van een boek dat door een ver familielid geschreven was in 1926 (Ascon de FriesóS.D. le Febre) Inmiddels ben ik zelf vader van drie kinderen en zij nemen, samen met hun moeder, een centrale plaats in† mijn leven in. Daarnaast heb ik een aantal hobby's die ook tijd vragen en sport ik een paar maal per week om fit te blijven.

Na de middelbare school heb ik drie jaar de Grafische School bezocht, maar dat was achteraf gezien niet de juiste keuze. Ik heb daar wel veel geleerd over bedrijfsvoering en bijvoorbeeld kostprijs berekenen. Die kennis zou mij veel later onverwacht nog goed van pas komen. Daarna heb ik een aantal jaren voor uitzendbureaus gewerkt op de meest uiteenlopende plekken. Kenmerkend was dat ik steeds werd uitgezonden naar plekken waar de klant bijna afhaakte omdat voorgangers het niet naar verwachting gedaan hadden. In 1987 deed ik† de opleiding tot B-verpleegkundige in het Provinciaal Ziekenhuis Santpoort. Na diplomering heb ik drie weken werkervaring als verpleegkundige opgedaan waarna ik gevraagd werd leidinggevende van de unit te worden. En vanaf dat moment bleef ik van het ťťn in het ander rollen.

Na ruim twintig jaar waarin heel veel ervaring opgedaan is met veranderen, projecten, beheersen, vermarkten van zorg, verhuizen, opkomende marktwerking, veranderende financiering, veranderend HRM-beleid, cliŽntsturing, fusies, persoonlijke groei en nog veel meer heb ik in 2009 besloten de stap naar zelfstandigheid te wagen en mijn kennis en ervaring breder in te zetten. A-IM werd een feit.

Ik ben een stevige, nuchtere, realistische en pragmatische persoon. Daarnaast ook zeker zorgzaam en warm maar dat moet men vaak even ontdekken. Wat je ziet is wat je krijgt, een stevige persoon van† bijna 2 meter lengte met fors postuur. Die stevigheid en degelijkheid† reflecteren zich in mijn werk.

Tekstvak: Buziaulaan 33
1948aj Beverwijk
Tekstvak: Ascon Interim Management

A-IM ( Ascon Interim Management)

Tijdelijk management en advies GGZ LVG Welzijn Verslavingszorg

A-IM is een handelsnaam van

Aranĝi B.V.

 

KvK te Amsterdam 34337837

 

Start

Wie

Werkwijze

Diensten

Portfolio

Voorwaarden