Op deze pagina treft u een aantal voorbeelden aan van de dienstverlening van AIM. Uiteraard is dit niet een uitputtende opsomming, neemt u vooral contact op om te beoordelen of AIM iets voor uw situatie kan betekenen.

Diensten

Crisismanagement is de systematische poging om organisatorische crisis te voorkomen en of te beheersen. Dat kan op verschillende manieren. Klik hieronder om te zien wat AIM hierin voor u zou kunnen betekenen.

Overbruggingsmanagement is soms nodig omdat een positie onverwacht leegvalt of omdat er een andere reden is om een positie tijdelijk in te vullen. Klik hieronder voor meer over tijdelijk management of leidinggeven.

Veranderingen die op mensen afkomen zonder dat zij hierop invloed hebben, worden als bedreiging ervaren en roepen weerstand op. Daarom is het belangrijk de staande organisatie te betrekken bij de komende organisatie. Het is niet de vraag óf maar hoe we veranderen.

Binnen een bepaalde periode met een gegeven budget moet iets nieuws tot stand gebracht  worden en geïntegreerd en geaccepteerd in het bestaande. Soms is het beter dat door iemand te laten doen die geen onderdeel van de organisatiecultuur is.

A-IM ( Ascon Interim Management)

Tijdelijk management en advies GGZ LVG Welzijn Verslavingszorg

Tekstvak: Buziaulaan 33
1948aj Beverwijk
Tekstvak: Ascon Interim Management

A-IM is een handelsnaam van

Aranĝi B.V.

 

KvK te Amsterdam 34337837

 

Start

Wie

Werkwijze

Diensten

Portfolio

Voorwaarden